Kompetencer

Fabrikken i Danmark

Vi har igennem snart 50 år oparbejdet en række specialer og kompetencer indenfor særligt kompleks spåntagende CNC-bearbejdning. Specialer der sætter os i stand til at løse langt de fleste opgaver indenfor spåntagende bearbejdning. På nuværende tidspunkt arbejder vi blandt andet med kunder indenfor energi-, transport-, offshore- og marinesektoren. Ligeledes er maskinbyggere i bred forstand inden for mange industrier en fast del af kundekredsen.

Vores specialer indenfor spåntagende bearbejdning i Danmark er:

  • Emner fra 5 kg til 12 ton og størrelse op til 3 x 2 x 6 meter.
  • Komplicerede emner med snævre tolerancer og mange operationer.
  • Totalløsninger hvor vi står for køb af materialer, svejsning, spåntagende bearbejdning, overfladebehandling, montage, afsluttende funktionstest, kvalitetsplan og evt. 3D-målerapport.

I vores maskinoversigt kan du få et uddybende overblik over vores maskinkapacitet.

Fabrikken i Polen

Gennem 25 år har vi oparbejdet en stærk og bred platform inden for svejste konstruktioner op til 20 ton. På vores nye fabrik fra 2019 har vi også en 600 m2 maskinafdeling, med spåntagende bearbejdning, med CNC-bor/fræs og drej. Alle medarbejder her har en lang række kompetencer inden for deres område.

Med integreret afdeling til overfladebehandling, sandblæsnings-/maleafdeling og afdeling til fremstilling af emballage tilbydes en komplet løsning.

Se mere om fabrikken i Polen her

Ønsker du et tilbud?

Du er velkommen til at benytte formularen her nedenfor. Udfyld alle felter inkl. en kort beskrivelse af din henvendelse, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.