KSM ansætter ny salgschef

For at løfte virksomheden har vi pr. 1. oktober ansat en ny salgschef

Vi kan nu byde Henning Laursen velkommen hos KSM Group som salgschef. Henning kommer med en stærk baggrund inden for salg og har en god teknisk baggrund at stå på. Han kommer senest fra en stilling som salgsdirektør for Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S.

Ansættelsen følger i kølvandet på de senere års organisatoriske justeringer i KSM, som er foretaget siden ejerskiftet tilbage i august 2017. KSM fremstår i dag samlet stærkere end nogensinde, og Henning bliver en del af dette. Dette er bl.a. bekræftet på en kundetilfredshedsmåling foretaget i starten af 2020.

Fokus på kunder og salg

Med ansættelsen af Henning får vi en erfaren salgschef, der med særlig fokus på salg og servicering af udvalgte eksisterende kunder samt udbygge kundeporteføljen som en del af den vækststrategi, der er udarbejdet for virksomheden.

”Med øget kundefokus og stigende krav, er det vigtigt at have den rigtige salgschef bag roret. En der kan begå sig i markedet og har ambitioner, der kan føres ud i livet. Vi er derfor glade for at have fået Henning med på holdet, og vi er sikre på, at han er den rigtige mand til opgaven, hvilket bekræftes af hans engagerede stil og erfaring”, fortæller direktør Poul Arne Kloster.

Vi ser frem til, at Henning kan komme ”ud i marken” efter en kort introperiode. Har du spørgsmål vedr. vores ydelser, eller brug for et tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte Henning.

Henning Laursen, salgschef

Danish DA English EN Polish PL