Kvalitet

Begge vores farbrikker har igennem en årrække været ISO 9001 certificeret, og har siden 2017 gennemført certificeringen uden anmærkninger

Hos KSM Group er kvaliteten i højsæde, og kvalitet er i dag en integreret på vore fabrikker – både i Danmark og Polen. Begge fabrikker er derfor ISO 9001:2015 certificeret, og herudover arbejder vi aktivt med at opfylde kundekrav og -tilfredshed.

Alle vores arbejdsprocesser er karakteriseret ved et meget højt kvalitetsniveau, og vi har stor fokus på altid at have en ensartet kvalitet, som vi opnår ved at have på stabile processer for hver arbejdsgang – lige fra tilbudsgivning, salg, produktion og til fakturering.

Vi ønsker at være den bedste leverandør for kunden inden for levering af kompleks bearbejdning.

For at opnå den kvalitet, der er forankret i vores arbejde til daglig, har vi løbende også fokus på forbedringer – herunder dygtiggørelse af personale, udvikling og forebyggelse. Afgørende parametre for kvalitetssikring er kvalitetsbevidsthed og nærhed hos hver eneste medarbejder.

Som kunde hos os kan du regne med:

  • Høj servicegrad
  • Flad organisation (kort fra beslutning til proces)
  • Opfyldelse af kundekrav, gældende standarder og lovmæssige krav
  • Løbende forbedring af vores processer og arbejdsgange
  • Løbende reducering af miljømæssige fodaftryk i vores virksomhed

Øget kundekrav:

Som for alle andre firmaer og brancher, er vi også underlagt øgede kundekrav til dokumentation, hvilket også bidrager til vores kvalitetssikring.

Herudover har vi vores egne målerapporter, men har du som kunde et ønske om specifik kvalitetsplan og målerapporter, så er vi klar til at hjælpe. Bl.a. har vi vores eget store 3D-målecenter med branchens største målerområde på op til 4 x 3 x 2 m. Du kan læse meget mere om vores 3D målecenter her.

Vi definerer rammerne og kvalitetskravene ud fra en tæt dialog med vores kunder. Og vi er klar som rådgivende sparringspartner igennem hele processen.

ISO 9001 certificering
Certificeret v/Intertek

Reference:

Certificering, certificeret, certifikat, ISO 9001:2015, kvalitet

Kan vi hjælpe?

Har du et spørgsmål, så skriv eller ring til os